Tafelpoot / onderstel

Voor een X tafelpoot op maat hoeft u niet meer verder te zoeken. Onze ambachtsman kan samen met u, perfect op uw gewenste specificaties het onderstel ontwerpen en in uitvoering brengen. De C tafelpoten worden met de hand door de Ambachtsman vervaardigd. Strakke lasnaden van kwaliteit waarborgen de duurzaamheid en stevigheid van de x tafelpoten. 


X, V, Omgekeerde V, I, matrix of een andere vormkeuze
 

Er is ons geen vorm te gek, zoals u kunt zien op de foto's. Dat is het grootste voordeel van een vakkundig ambachtsman. Elke tafelpoot wordt met de hand vervaardigd. Uw wensen staan daarbij centraal als het uitgangspunt! U zegt wat en wij bedenken hoe. 

Tafelpoten met detail

De bevestiging van deze x poten is eenvoudig. Met acht bouten en acht moeren is een X tafelpoot te bevestigen aan het tafelblad. De X tafelpoten leveren wij vanzelfsprekend inclusief bouten en moeren. Zo ook de viltjes zodat de tafelpoot geen krassen geeft aan uw vloer of schade toebrengt aan uw vloerbedekking. Het belangrijkste detail wat u bij Design Hout en Staal na overeenstemming zult terug zien is de nazorg.   

Standaard leveren wij de X tafelpoten gespoten in een gewenste kleur. De meest gebruikte kleur voor deze tafelpoten is zwart. De laklaag heeft eenzelfde kwaliteit als een poedercoating maar is voor de aanschaf van de X tafelpoten goedkoper. Echter voor een kleine meerprijs, leveren wij de X tafelpoten ook met poeder coating.  

X Poten van staal, rvs of hout?

Wist u dat de X tafelpoten ook in een andere materiaal keuze te bestellen zijn bij ons. Wat dacht u van RVS X tafelpoten onder uw tuintafel. Het rvs materiaal zal niet gaan roesten waardoor deze weerbestendig is. Of een mooie robuuste houten X tafelpoot. Dat is de kracht van de handgemaakte ambacht bij de Ambachtsman

U kunt altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.